iohannis

Primăria dorește o reconfigurare a traficului în zona străzilor Andrei Șaguna – Bulevardul Victoriei. Municipalitatea a conceput un plan de reconfigurare a traficului în zona străzilor Andrei Șaguna și Bulevardul Victoriei.

“Este vorba de o schimbare importantă a întregului sistem de circulație. Dat fiind faptul că străzile Andrei Șaguna, Bulevardul Victoriei, Banatului și Dealului sunt zona foarte aglomerate, pe acestea funcționând numeroase instituții și sedii de firme, am conceput un plan pentru fluidizarea traficului, prin crearea unei bucle cu sensuri unice” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Strada Andrei Șaguna va deveni stradă cu sens unic

Planul prevede circulația în sistem de sens unic pe această stradă, pe trei benzi, cu locuri de parcare și pistă de biciclete pe o parte a acesteia. La intersecția cu strada Bastionului si respectiv Banatului se va crea câte o insulă care să dirijeze traficul. Din fața Hotelului Continental Forum se va ieși obligatoriu la dreapta, pe strada Andrei Șaguna.

iohannisStrăzile Banatului și Dealului vor deveni străzi cu sens unic

 Pe strada Banatului se va circula dinspre strada Dealului spre Bulevardul Victoriei, iar pe strada Dealului se va circula dinspre strada Andrei Șaguna spre strada Banatului. Pe ambele străzi vor fi create locuri de parcare și piste de biciclete.

Bulevardul Victoriei va fi parțial cu sens unic

 Pe tronsonul dintre strada Banatului și strada Andrei Șaguna se va circula în sistem de sens unic, dinspre Banatului spre Andrei Șaguna. Toate aceste modificări trebuie considerate împreună cu crearea unui sens giratoriu în Piața Unirii şi a unui sens giratoriu la intersecţia străzii Alba Iulia cu strada Morilor care să accelereze ritmul traficului.

Planul este în prezentat afișat pe site-ul instituției la secțiunea Anunțuri Publice și ulterior va parcurge toate etapele de avizare necesare.

 CLICK AICI CA SĂ VEZI PLANURILE!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns