Un sibian este marele câștigător al concursului Wella. Vezi despre cine e vorba!

333

Lucian Zoltan a câștigat cea mai dificilă categorie a concursului Trend Vision Awards, competiție organizată de Wella în fiecare an. Câștigătorul acestui concurs are dreptul să participe la campionatul mondial de styling.Trend vision consacrați este o categorie destinată doar câștigătorilor.

Wella Trend Vision Awards este considerat drept cel mai solicitant concurs de styling din România. Concursul este împărțit pe patru categorii, „Trend vision consacrați”, „Trend vision”, „Cocuri” și „Tunsoare băieți”. Salonul Luciano Hair & Style a participat la trei dintre aceste patru categorii, Lucian Zoltan reușind să câștige marele premiu la cea mai grea categorie, cea destinată stiliștilor consacrați. „Ca să te poți înscrie în această categorie trebuie să mai fi câștigat un premiu într-una dintre edițiile anterioare. Eu am luat locul III anul trecut și locul II acum doi ani”, spune Lucian Zoltan. Fiecărei categorii de concurenți i-a fost desemnat un trend, dintre Polaris, Glamazon, Passionista și Lumina. Fiind cel mai dificil trend, categoriei lui Lucian i-a fost atribuit Lumina, o creație inspirată din metale care curg, cu tonuri aurii, argintii, stropite cu puțin roz. „Lumina cred că a fost cel mai greu trend, e o lucrare pe blond, cu puncte de reper dificile de redus. Și aici nu vorbim doar de păr, contează mult și ținuta manechinului, la fel de mult și machiajul. E vorba de femeia luxoasă, care întruchipează tot ceea ce înseamnă frumosul”, mai spune Lucian. Stilistul sibian s-a pregătit pentru acest concurs la un seminar de culoare desfășurat la studiourile Wella din Amsterdam iar la Londra – în cea mai importantă școală de styling, Vidal Sassoon din Europa și la Iași, la Hed Academy. Concursul propriu zis a durat 90 de minute, timp în care Lucian s-a ocupat doar de tuns. „M-am încadrat foarte bine în timp. Tema a fost una grea, iar, tehnic vorbind, tunsorile pe rotund sunt cele mai dificile. Pregătirea inițială, machiajul, vopsitul, se fac în salon. Practic, cele 90 de minute de concurs sunt alocate exclusiv tunsului”, mai spune Lucian.

La concurs, pe această categorie, au mai participat alți 15 stiliști din întreaga țară. Iar ca premiu, Lucian a primit accesul la un seminar internațional la Londra, cel mai important din branșă, unde se vor stabili și lansa trendurile pentru anul viitor. Wella Trend Vision Awards s-a desfășurat săptămâna trecută, la București, la Rin Grand Hotel.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Anonim scrie

    FELICITARI!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.