Darko Lukanovic a semnat pe un sezon cu Voința Sibiu

0 188

lukanovici1Vârful de atac Darko Lukanovic a a ajuns, astăzi, la o înțelegere cu oficialii clubului CSU Voința, semnând un contract pe un an, cu posibilitatea de prelungire pe încă 3 sezoane. Lukanovic a plecat acasă, în Suedia, pentru a-și aduce bagajele, urmând să revină în sibiu în cursul zilei de luni, 17 octombrie.

În tot acest timp, oficialii grupării de pe ”Municipal” așteaptă ”cartea verde” a fotbalistului.

”Lukanovic este jucătorul nostru de astăzi. Așteptăm să îi vină ”cartea verde”. El a jucat ultima dată la o echipă din liga a doua din Suedia. Cei care l-au văzut în amicalul cu FCM Tg. Mureș mi-au spus numai lucruri frumoase despre fotbalist. Lovește mingea și cu dreptul, și cu stângul. Este un caracter bun. Ne-am înțeles foarte repede, practic au durat numai 5 minute negocierile. După ce ne-am înțeles, a plecat în Suedia, urmând să revină luni la echipă. Este un pic în urmă cu pregătirea, dar sperăm să se pună la punct cât mai repede. După ce va fi apt de joc, vom renunța la unul dintre atacanții din lot”, a afirmat președintele clubului sibian, Ioan Hămbășan.

Darko Lukanovic a venit la Sibiu după ce s-a pregătit, vreme de o săptămână, cu echipa a doua a Gazului metan. Născut în Serbia, în urmă cu 27 de ani (1 iunie 984), Lukanovic a emigrat ulterior în Suedia, unde a jucat la Malmö FF (2003/2004), apoi s-a transferat în Belgia, la Antwerp (2005 – 2009), unde a înscris de 11 ori în cele 54 de meciuri disputate de-a lungul a 4 sezoane. Ulterior a mai jucat pentru K.V.K. Tienen, în eșalonul secund din Belgia (2009). În 2010 a ajuns în Spania, la Atletico Ciudad (Secunda Division), iar în acest an a îmbrăcat tricoul grupării Limhamn Bunkeflo, în divizia a doua din Suedia.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.