semaforizarea de la intersecţia străzilor tribunei şi cetăţii a fost pusă în funcţiune

semaforizarea de la intersecţia străzilor tribunei şi cetăţii a fost pusă în funcţiuneSăptămâna trecută municipalitatea sibiană a pornit semaforizarea care reglementează circulaţia la intersecţia străzilor Cetăţii, Tribunei şi Nicolae Bălcescu.  

În primele zile semaforizarea a fost în probe şi dat fiind faptul că a funcţionat fără probleme, acest sistem a intrat oficial în funcţiune.

Firma contractată de municipalitate a instalat un corp de semafor pentru autovehicule şi unul pentru pietoni la ieşirea de pe strada Cetăţii. Un alt corp de semafor, doar pentru autovehicule, a fost montat la intrarea în intersecţia amintită dinspre Piaţa Unirii. Încă două corpuri de semafor, unul pentru autovehicule şi unul pentru pietoni au fost instalate la intrarea pe strada Tribunei. Ca parte a aceluiaşi contract municipalitatea a dispus instalarea unor numărători la aceste semafoare.

Prin instalarea acestor semafoare municipalitatea doreşte reglementarea traficului auto şi pietonal în această intersecţie foarte aglomerată.

Contractul a fos semnat cu firma UTI din Bucureşti, valoarea acestuia fiind de 59.446 lei, la care se adaugă TVA.

 

Ultima oră

Comentariul meu