Eric către Pîrvulescu: „Cînd am venit la Mediaş mă trăgeaţi de păr, apoi îmi dădeaţi de mîncare!”

161

eric3Paul Pîrvulescu a fost invitatul special al emisiunii MySport de la Radio GSP de astăzi. Mijlocaşul de 23 de ani a intrat în direct de la Mediaş. În timpul emisiunii acesta a avut parte de o surpriză, din Ucraina a intervenit pe fir fostul coleg de la Gaz Metan, Eric de Oliveira.

Eric e neschimbat şi rămîne Eric toată viaţa lui. Este o persoană foarte distractivă, ne-am simţit foarte bine la botezul fiului său. M-am împrietenit repede cu el cînd a venit la echipă în vara lui 2007. Eram în primul cantonament, în Austria. Eu ştiam foarte puţină spaniolă, el înţelegea puţin. Am învăţat uşor, uşor, apoi el a început să înveţe română”, spune Paul.

La rîndul său Eric îşi reamiteşte cum a fost ziua venirii la echipă: „Nu am cum să uit cînd am venit la Mediaş! A fost ca o dragoste între noi doi, Paul era mai tînăr, el avea 21 de ani. Mă ducea acasă, îmi dădea de mîncare, mergea mereu cu mine peste tot. M-am certat cu el în primul cantonament, dar după am devenit cei mai buni prieteni. Eu eram negru şi aveam părul mai mare el mă trăgea de păr! După aceea am rămas alături de el, a ajuns mai mult decît un frate pentru mine”.

PÎRVULESCU DĂ DIN CASĂ

Paul Pîrvulescu îşi aminteşte despre un cantonament din Turcia atunci cînd cei doi au furat prăjiturile de la hotelul unde erau cazaţi.

Am avut şi momente amuzante cu el, atunci cînd eram în Turcia în cantonament şi-am furat prăjiturile. Era ultima seară, după 3 săptămîni, era o bucurie că pleci acasă alături de cei dragi. Ne-am gîndit să facem ceva mai special, ca să zic aşa. Eric se uita la prăjituri cînd plecam în cameră, şi mi-a zis cînd am ajuns sus, să luăm un platou de prăjituri şi să mîncăm. Ne-am ascuns, am luat şi-am plecat. Nu ne-a prins nimeni, am fugit cu prăjiturile. N-a aflat nimeni pînă cînd am povestit noi!„, spune Paul.

ŞI ACUM DESPRE FOTBAL

Eric de Oliveira spune că poate debuta pentru Karpaty Lvov chiar în acest week-end, în faţa unor români. La Arsenal Kiev joacă Ionuţ Mazilu, George Florescu sau Florin Şoavă.

„E bine aici pentru că am aflat că s-ar putea să joc duminică împotriva lui Arsenal Kiev. Sper să fiu titular, să fac o figură frumoasă. O să-i dedic golul lui Paul şi deja am un tricou special făcut cu un mesaj pe el „Mulţumesc Mediaş!”. Sînt bucuros să revin pe teren, sper să înscriu”, a încheiat Eric. sursa: gsp.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.