stadion ploiesti
Sibienii vor juca cu Petrolul pe noua arenă a ploieștenilor

Antrenorul sibienilor nu va putea miza pe noul venit, atacantul Darko Lukanovic, dar revine Tătar. Pelici spune că echipa sa este montată pentru un meci bun în faţa petroliştilor lui Răchită. meci Cigan care revine numai săptămâna viitoare. Mai sunt Burlacu, Buican şi Olteanu în continunare accidentaţi.

Voinţa va juca sâmbătă de la ora 18.00 în deplasare cu Petrolul, un meci care este văzut de antrenorul sibienilor, Alex Pelici, ca unul de totul sau nimic. „Urmează o serie de patru jocuri în care noi ne punem mari speranţe, cu contracandidate la locurile care ASIGURĂ continuarea în liga 1. Practic sunt jocuri cu punctaj dublu. La Ploieşti mergem cu speranţa de a ne întoarce cu puncte de acolo. Va fi nevoie să şi marcăm, pentru că degeaba calitatea jocului nostru este apreciată, dacă nu acumulăm puncte. Nu ne gândim la ce a fost. Trebuie să încercăm să dăm goluri mai clare ca să nu mai apară semnalizări ca la meciul cu Rapid. Am încredere că putem acumula puncte importante în următoarele patru partide”, a spus joi Alex Pelici.

Se aşteaptă la o primire ostilă

Omul de pe banca Sibiului crede că la Petrolul, echipa sa va fi primită cu ostilitate de către ploieşteni. „Nu ştiu pe cine e presiunea mai mare. Şi pe cei de la Ploieşti este presiune, iar noi vrem să adunăm puncte. Cu siguranţă presiunea şi starea de tensiune se va resimţii şi din tribune. Ne aşteptăm să fim primiţi cu ostilitate, dar asta o să ne ambiţioneze şi mai tare. Nu avem de luat nicio revanşă faţă de nimeni”, mai crede Pelici.

stadion ploiesti
Sibienii vor juca cu Petrolul pe noua arenă a ploieștenilor

Convins să ia un atacant în doar 45 de minute

Antrenorul Voinţei Sibiu a explicat pe scurt de ce l-a transferat la echipă pe Darko Lukanovic, după ce Gaz Metan Mediaş a considerat că acesta nu este un jucător care să rupă gura târgului. “Pe atacantul sârb l-am luat pentru că ma convins că are calităţi. Are o inteligenţă tactică foarte bună. Sper să ne ajute acolo în atac ca să marcăm goluri. Sper să fie o alegere bună. Au fost referinţe bune despre el. Are un CV care arată că a jucat la echipe bune”, a explicat tehnicianul sibian.

Mulţumiţi de numirea lui Crăciunescu la CCA

Sibiul a salutat instalarea în fruntea arbitrilor din România a fostului mare arbitru Ion Crăciunescu. „Cred că Ion Crăciunescu este o alegere bună în fruntea arbitrilor, având în vedere corectitudinea dumnealui. Cred că acum este un om ce se află la locul potrivit” a punctat antrenorul principal al Voinţei.

Miron: „Sper să vină rezultatele pozitive”

Portarul Bogdan Miron a mărturisit şi el că se aşteaptă ca Voinţa să scoată puncte la Petrolul. „Am apărat bine, dar degeaba pentru că până la urmă rezultatele nu au fost favorabile pentru noi. Încerc să îmi fac datoria. Despre Ploieşti nu am nimic de spus. Am jucat acolo, a trecut. Nu am nicio revanşă de luat faţă de nimeni de acolo”, a declarat acesta.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns