lenis

lenisSorin Burnete şi Marian Ghizăşan au fost implicaţi în conflictul care a avut loc joi în centrul municipiului Alba Iulia, unde un şofer a tras mai multe focuri de armă. Şoferul care a tras mai multe focuri de armă este un tânăr în vârstă de 23 de ani din Alba Iulia, iar incidentul a avut loc în urma unei şicanări în trafic.

Adevărul.ro ediţia de Sibiu anunţă că Burnete s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, însă cei doi trebuie să dea acum socoteală în faţa magistraţilor pentru că, pe perioada eliberării condiţionate, nu aveau voie să ia legătura unul cu altul.
Poliţiştii vor propune instanţei reîncarcerarea acestora. “În ceea ce priveşte faptul că nu au respectat condiţiile eliberării, vom informa Parchetul cu propunere de ridicare a acestei măsuri şi înlocuirea ei cu arestarea preventivă”, a declarat pentru Adevărul Luciana Balteş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. “Clanul Lenis” este cea mai mare grupare de crimă organizată destructurată în ultimii ani la Sibiu.
Click AICI pentru a lectura întreaga ştire.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. sorin burnete il cheama si pe un profesoras de la facultatea de stiinte economice din sibiu sunt curios daca sunt cumva neamuri