Voința măcelărită de arbitrul Chivulete în meciul pierdut cu 4-1 la Ploiești. Sibienii au vrut să se retragă de pe teren!

171

„Centralul” Andrei Chivulete a făcut praf meciul Petrolul Ploieşti – Voinţa Sibiu, oaspeţii terminând meciul în 9 oameni de câmp şi fiind penalizaţi cu două lovituri de pedeapsă. Petrolul s-a impus cu 4-1, dar nu înainte ca jucătorii Voinţei să protesteze într-un mod nemaiîntâlnit în Liga I.

Picătura care a umplut paharul a fost penalty-ul acordat de Chivulete în prelungirile partidei. Jucătorii Voinţei au vrut iniţiat să se retragă de pe teren, însă au fost convinşi de staff-ul tenhic să revină pe gazon pentru executarea loviturii de la 11 metri şi ultimele secunde ale meciului.

Remus Dănălache, portarul Voinţei care a intrat pe teren în repriza secundă pentru a „acoperi” eliminarea de pe teren a titularului Bogdan Miron, a protestat întorcându-se cu spatele în momentul executării penalty-ului. Opriţa a înscris, dar Chivulete nu a fost mulţumit. I-a arătat cartonaşul galben lui Dănălache şi a ordonat repetarea penaltyului. La a doua încercare, goalkeeper-ul oaspeţilor a rămas cu faţa spre Opriţa, dar nu s-a mişcat şi a privit senin cum balonul a intrat în plasă.

Chivulete a dictat în minutul 90+2 al doilea penalty pentru Petrolul, după ce a mai acordat unul, în minutul 51, iar în minutul 60 dictase unul pentru oaspeţi. sursa: prosport

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (4)