Eveniment de informare pe teme medicale și de frumusețe la Sibiu

227

ramadaHouston NPA organizează sâmbătă 22 octombrie, începând cu ora 9:30 la Hotel Ramada Sibiu – Sala Hera (Strada Emil Cioran nr.2) evenimentul de informare pe teme medicale şi de frumuseţe – Safrina, aflat la cea de-a noua ediţie la nivel naţional.

Informarea medicală a publicului larg este din ce în ce mai importantă datorită beneficiilor și contribuțiilor aduse de un pacient informat sistemului medical din România. Comunicarea eficientă între cadrele medicale și pacienți este esențială pentru creșterea complianței la tratament, pentru înțelegerea afecțiunilor și soluțiilor medicale.

În acest sens Houston NPA organizează sâmbătă 22 octombrie, începând cu ora 9:30 la Hotel Ramada Sibiu – Sala Hera (Strada Emil Cioran nr.2) evenimentul de informare pe teme medicale şi de frumuseţe – Safrina, aflat la cea de-a noua ediţie la nivel naţional. Coordonatorul ştiinţific al evenimentului este dr. Loredana Piloff, preşedinte al Asociaţiei Medicilor de Familie Sibiu şi secretar ştiinţific al Colegiului Medicilor Sibiu.

Acţiunea este dedicată informării publicului larg, persoanelor interesate de sănătate și prevenție, iar lectorii sunt reprezentați de medici cu experiență (medici de diferite specialități, farmaciști, reprezentanți ai autorităților din domeniul sanitar, asistenți medicali, etc) interesați în oferirea de informații medicale de calitate, transmise într-un limbaj accesibil publicului. La fiecare ediție a Safrina, organizatorii promovează lectorii de pe plan local și regional, astfel încât participanții să poată lua legătura cu ei ulterior.

Seminarul se va desfășura sub forma unor prezentări interactive pe teme de sănătate și prevenție, între orele 10 şi 14:00. De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizat şi Expo Safrina, un spaţiu unde cei interesați au ocazia să viziteze standuri cu produse ale partenerilor şi comercianţilor locali.

La SaFrIna discuțiile sunt purtate într-o atmosferă relaxată și interactivă, fiind dezbătute afecțiunile medicale întâlnite frecvent,  probleme de sănătate vechi și soluţiile lor actuale, precum și alte subiecte de interes medical și noutăți legislative.

Prin organizarea la Sibiu a unei noi ediții a Safrina, Houston NPA își propune să optimizeze colaborarea între autoritățile locale, companiile din mediul privat, reprezentanții sistemului medical și societatea civilă în vederea găsirii soluțiilor optime pentru îmbunătățirea accesibilității pacienților la servicii medicale de calitate la nivelul orașului Sibiu, cu extindere la nivel județean, urmând ca acesta să fie un exemplu de bună practică pentru factorii de decizie din domeniul sanitar.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.