raducanu

raducanuFostul portar de legenda al Rapidului, Rica Raducanu a declarat ca nu ii este pe plac felul in care portarul Vointei Sibiu, Remus Danalache a ales sa protesteze vizavi de penalty-ul acordat Petrolului Ploiesti, intorcandu-se cu spatele la executia lui Oprita.

Ex-goalkeeper-ul giulestean a spuspentru Sport Total FM, ca el avea alte forme de protest, cum ar fi jongleriile sau driblingurile in fata atacantilor adversi si ca nu ar fi recurs la un gest ca cel al lui Danalache, din respect pentru competitie si pentru suporteri.

„S-a mai intamplat si pe timpul nostru. Poti sa protestezi, dar daca a dat arbitrul, ce sa faci? Era scorul prea mare, nu pot sa imi dau seama ce s-a intamplat acolo. Am inteles ca au vrut sa iasa si de pe teren. Eu aveam alte stiluri sa protestez, nu d-astea. Eu faceam jonglerii, driblam, nu sa ma intorc cu spatele la unul. Daca puteam sa apar, aparam! In primul rand, pe timpul meu nici nu prea se dadeau meciurile la televizor, dar era respectul pentru competitie si pentru suporteri, in primul rand”, a declarat Rica Raducanu, in emisiunea „Liga lu’ Mitran”.sursa: sptfm.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns