Chivulete decapitat după prestaţia de la Petrolul – Voinţa Sibiu! A luat 6 luni de suspendare!

1 173

chivuleteCrăciunescu joacă dur de la început: l-a suspendat pentru 6 luni pe „centralul” de la Petrolul – Voinţa Sibiu 4-1. Noul şef al CCA a arătat la Digi Sport că centralul meciului de la Ploieşti a luat 5 decizii aiurea în partida pierdută de sibieni.

Prima zi a lui Ion Crăciunescu ca şef al CCA a însemnat şi prima decizie extremă. Noua comisie formată din Crăciunescu, Igna, Huzu, Lăzărescu, Stîncan şi Fevronia Ion a decis să-l suspende pe Andrei Chivulete pentru următoarele 6 luni! Motivul: prestaţia jalnică de la Petrolul – Voinţa Sibiu 4-1.

Chivulete junior a fost găsit răspunzător pentru 4 erori grave: ambele eliminări ale oaspeţilor au fost nejustificate, unul dintre cele două penalty-uri în favoarea gazdelor a fost acordat gratuit, iar reluarea executării loviturii de 11 metri, cînd portarul Voinţei s-a întors cu spatele, a fost o interpretare eronată a regulamentului.

Suspendarea pe 6 luni va însemna că Andrei Chivulete nu va mai avea voie să oficieze în Liga 1 pînă la jumătatea lunii martie, adică va rata următoarele 13 etape de campionat. Şocant este faptul că în urmă cu aproape 8 ani, în ianuarie 2004, Ion Crăciunescu decidea şi excluderea din arbitraj a lui Florin Chivulete, tatăl lui Andrei! sursa: gsp.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. bravo scrie

    asa tata, asa fiu. in loc sa-si vada de arbitraj isi strica cariera

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.