fbpx

Traficanţi de droguri din Bucureşti săltaţi de mascaţi la intrare în Sibiu

0 195

droguriLa data de 17.10.2011, inculpaţii  au fost depistaţi, în municipiul Sibiu, având asupra lor cantitatea de 200 grame cocaină, drog de mare risc. Drogurile proveneau din Spania – Madrid, inculpaţii intenţionând să le comercializeze pe raza municipiului Bucureşti.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Ghiţă Mihai Fănel, 30 de ani şi Niţu George, 25 de ani, ambii din municipiul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere, fără drept,  pe teritoriul României, deţinere şi transport, fără drept, de droguri de mare risc,  prev. de art. 2 al. 1şi 2, art. 3 al. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000.

La data de 17.10.2011, inculpaţii  au fost depistaţi, în municipiul Sibiu, având asupra lor cantitatea de 200 grame cocaină, drog de mare risc. Drogurile proveneau din Spania – Madrid, inculpaţii intenţionând să le comercializeze pe raza municipiului Bucureşti. Valoarea de piaţă a drogurilor este de aproximativ 20.000 de Euro. Procurorii D.I.I.C.O.T. au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a  inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile. Cercetările au fost efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul   B.C.C.O. Bucureşti.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.