wisseh

wissehUniversitarii sibieni s-au impus clar în meciul jucat miercuri seară la Pitești, cu BCMUS. Sibiul a învins la nouă puncte și a răzbunat elimnarea din Cupa României. Wisseh a înscris 36 de puncte.

Victorie extrem de importantă obținută de CSU Sibiu în meciul disputat în etapa a IV-a din Campionatul Național de Baschet Masculin.

Sibiul a mers să dea lovitura în fața grupării care a eliminat-o în Cupa României, cu lecția bine învățată.

Universitarii au jucat excelent, principalul ”motor” al echipei fiind americanul Wisseh, acesta înscriind 36 de puncte și reușind să marcheze 19 din cele 20 de libere de care a beneficiat.

CSU a avut probleme doar în primele 10 minute, la capătul cărora s-a impus cu 24-26. Sibiul a mărit diferența până la pauza mare, jucătorii lui Cătălin Vulc intrând la vestiare cu un avantaj de șapte puncte, scorul fiind 37-44.

După sfertul trei diferența s-a mărit la 13 puncte, scor 57-70. Ultimul sfert a fost dominat de piteșteni, dar aceștia nu au putut decât să reducă din diferență, Sibiul impunându-se cu 90-99.

BCM PITEȘTI:

Velickovic 19, Kazamovski 6, Stefanovic 17, Neguț 2, Vujacic 19, Calotă 15, Isleam 6, Hallett 6.

CSU Sibiu:

Riley 6, Kearse 18, Austin 11, Crăciun 18, Wisseh 36, Khartchenkov 10

Mircea Vulc: ”Contează mult succesul acesta”

Directorul executiv al clubului CSU Sibiu a mărturisit pentru oradesibiu.ro că victoria a fost pe deplin meritată de echipă și că ea contează foarte mult pentru moralul jucătorilor. ”A fost greu, dar am jucat așa cum am programat noi. Avem o echipă tânără și încercăm să muncim și trebuie răbdare. Contează foarte mult succesul acesta, pentru încrederea jucătorilor în ei. Meciul s-a desfășurat exact cum l-am pregătit noi. Mă bucur tare mult pentru jucători, pentru că echipa este bună. Băieții își fac treaba așa cum credem noi că ar trebui”, a declarat oficialul lui CSU Sibiu.

Următorul meci este sâmbătă la ora 18.00, pe teren propriu, cu Rovinariul.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns