pelici

Antrenorul Voinței Sibiu i-a dat peste nas antrenorului Petrolului și spune că acesta a mințit atunci când a declarat că jucătorii sibieni au vandalizat vestiarul la finele meciului din etapa trecută. Pelici spune că centralul Chivulete le-a vorbit urât lui și jucătorilor de la Sibiu.

Chiar dacă a trecut aproape o săptămână de la meciul pierdut de Voința cu 4-1 la Ploiești, cu Petrolul, meci în urma căruia arbitrul Chivulete a fost suspendat șase etape pentru că a greșit flagrant în defavoarea Voinței, cei de la Sibiu continuă să își pună semne ce întrebare în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în acest meci.  ”Trebuie să ne concentrăm pe meciurile care urmează și să uităm de meciul de la Ploiești. Din punct de vedere al punctelor ne-a afectat cu siguranță. Psihic, în momentul în care am ieșit din teren în aplauzele publicului din Ploiești ne-a dat așa un sentiment de mulțumire că am etalat un joc bun în condițiile în care am jucat mai mult de trei sferturi din meci în inferioritate numerică. Ne-a deranjat nu atât faptul că a luat măsurile care le-a luat. Nu avem nimic de împărțit cu nimeni… Deranjantă a fost atitudinea și cum vorbea cu jucătorii în teren și cu noi. Respectul nu prea a existat. Modul în care le-a răspuns jucătorilor a fost urât. Am pus întrebări cu bun simț. Din păcate această atitudine a unor arbitrii am mai simțit-o și la alte meciuri. Nu a știut să dea o explicație fără să fie ironic”, a spus Pelici, la conferința de presă de dinaintea meciului de sâmbătă cu Concordia Chiajna.

peliciPelici îi bate obrazul lui Vivi Răchită

Alex Pelici a ținut să îi dea o replică și lui Răchită. Tehnicianul petroliștilor a declarat după meciul cu Sibiul că Voința a vandalizat vestiarul de la stadionul din Ploiești și că gruparea lui Pelici a ajuns cu invitație în liga 1. ”Sibiul a ajuns în liga 1 prin munca jucătorilor de care sunt foarte mândru pentru că au adus bucurie unui oraș întreg și unei galerii extraordinare cum nu am văzut în viața mea. Așa am ajuns noi în liga 1. Am dat un baraj și am muncit în acel baraj. Așa am ajuns aici. Vorbeam de respect. Nu există așa ceva. Noi antrenorii suntem formatori de jucători care ar trebui să învățăm jucătorii, mai presus de orice, să fie oameni. Fotbalul înseamnă în primul rând fair-play. În ceea ce îl privește pe Răchită îi doresc multă baftă. Noi nu am spus nicio clipă că Petrolul nu a meritat victoria. E păcat că a inventat scenarii cum că am rupt uși și scaune… Eu personal am părăsit ultimul vestiarul și am lăsat totul intact. Nu este nimic adevărat”, a mai declarat Pelici.

Voința Sibiu joacă sâmbătă de la ora 15.00 cu Concordia Chiajna, pe stadionul Municipal.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns