gaz metan sportul 7

gaz metan sportul 7Optimile de finală ale Cupei României au început cu partida dintre Gaz Metan Mediaş şi Astra II Giurgiu, meci care s-a desfăşurat pe terenul din Mediaş şi s-a încheiat cu victoria medieşenilor, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Vitinho în minutul 65.

ehnicianul Cristian Pustai a declarat că a văzut „nişte plusuri” la echipa sa, Gaz Metan Mediaş, la meciul câştigat, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Astra II, în optimile de finală ale Cupei României.

„Un meci frumos, mai ales in repriza a doua. Am rodat unii jucători pe care nu i-am prea folosit în campionat. Astăzi, pe lângă victorie, am observat nişte plusuri la echipă. Muth a jucat excelent, la fel şi Vitinho şi cred că în curând ambii vor fi titulari de drept în prima echipă. Avram şi el a jucat pentru prima oară 90 de minute şi a facut-o extrem de bine. Vitinho este un jucător care promite mult, din păcate şi-a întârziat debutul cu problema cărţii verzi, iar publicul deja aşteaptă multe de la el. Sperăm ca el va înscrie cel puţin atâtea goluri ca şi Eric”, a afirmat Pustai.

Jucătorul Vitinho Medeiros, autorul unicului gol, i-a dedicat victoria lui Eric de Oliveira: „Sunt foarte fericit şi vreau să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru golul acesta. Dedic golul acesta lui Eric, pentru că datorită lui am ajuns aici. Eric ca jucător este mai bun ca mine, dar nu joc pe acelaşi post, ci vârf de atac. Îi mulţumesc şi lui Pustai pentru că mi-a acordat încredere”.

Tehnicianul formaţiei Astra II, Imilian Şerbănică, a apreciat că echipa sa a făcut un joc acceptabil pentru această fază a competiţiei. „Ştiam că întâlnim un adversar puternic. Am încercat să contracarăm jocul lor, pe alocuri ne-a ieşit, dar medieşenii tot şi-au creat ocazii mari de a marca. Diferenţa putea fi mult mai mare dar graţie portarului nostru am reuşit să menţinem diferenţa minimă. Sperăm să ne recuperăm fizic până la meciul cu Bacăul pentru că avem nevoie mare de puncte în campionat”, a afirmat Şerbănică.

Formaţia Gaz Metan Mediaş s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a trecut, în optimi, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), de echipa de ligă secundă Astra II Giurgiu.

Iată întreg programul partidelor din cadrul optimilor de finală ale Cupei României Timişoreana:
Azi, 25 octombrie
16:00 – Gaz Metan Mediaş – Astra II 1-0 (’65 Vitinho)
1-0 – Vitinho Medeiros deschide scorul la Mediaş cu un lob din 12 metri

19:00 – Oţelul Galaţi – FCM Tîrgu Mureş

Miercuri, 26 octombrie
Pandurii Tîrgu Jiu – FC Braşov (ora 16.00)
Dinamo – Gaz Metan Severin (ora 20.45)

Joi, 27 octombrie
FC Vaslui – Dunărea Galaţi (ora 16.00)
Astra Ploieşti – Petrolul Ploieşti (ora 17.30)
CS Otopeni – Rapid (ora 19.00)
FC Timişoara – Steaua (ora 20.45)

Partida CS Otopeni – Rapid se va disputa în Giuleşti deoarece ProTV, televiziunea care deţine drepturile TV, a solicitat ca meciul să se joace în nocturnă, pentru a fi transmis de sport.ro la o oră de maximă audienţă. Meciurile Dinamo – Gaz Metan Severin şi Timişoara – Steaua vor fi televizate de ProTV. sursa: gsp.ro si prosport.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns