iulian popa

iulian popaVoinţa Sibiu a reuşit să o învingă sâmbăta aceasta pe Concordia Chiajna, scor 1-0, şi a înregistrat prima victorie acasă în Liga I şi, totodată, prima după 8 etape în care nu au reuşit să învingă, mai précis din meciul cu Astra Ploieşti din etapa a doua, câştigat în deplasare cu 1-0.

blank

 Iulian Popa, cel mai bun marcator al Voinţei (2 goluri), se arată foarte mulţumit de această victorie şi crede că meciul cu Chiajna e un moment important în evoluţia echipei pentru care evoluează.
„Victoria aceasta s-a lăsat cam mult aşteptată. Ne bucurăm că am reuşit să batem. Se poate spune că e un moment istoric, e prima victorie a Voinţei pe teren propriu în Liga I”, spune mijlocaşul stânga.

„Vom fi undeva între locurile 10-12”

Încrederea pare să fi crescut considerabil în rândurile jucătorilor lui Pelici după victoria cu Chiajna, evitarea retrogradării părând acum un obiectiv prea mic pentru jucători.
„Sunt foarte sigur că nu vom retrograda. De fapt, nici nu vom fi la limită, eu cred că ne vom clasa undeva între locurile 10-12. Suntem demult pe drumul cel bun, acum a venit şi recompensa. Am avut evoluţii bune, din păcate ne-a lipsit concentrarea la finalizare, poate şi norocul. Trebuie să înscriem mai mult”, mai zice Popa.

Reţeta succesului: banii la zi!
Mijlocaşul Voinţei se declară foarte mulţumit de atitudinea conducerii faţă de jucători, spunând că nu au existat promisiuni neonorate, fapt ce îi ajută pe jucătorii „de pe Cibin”.
„Nu avem contracte sau prime foarte mari, dar tot ce ni s-a promis ni s-a dat. După părerea mea, asta e cheia succesului. Ne-am primit mereu banii în maxim 48 de ore. Suntem încă o echipă mică, nu e totul pus la punct încă, dar sunt convins ca în timp vom avea şi teren de antrenament mai bun, de exemplu. Până atunci, facem tot ce trebuie pentru a juca în Liga I şi pentru a o face cât mai bine”, exclamă fotbalistul.

„A trebuit să luăm atitudine”
Popa îşi aminteşte încă de incidental din meciul cu Petrolul, pierdut de sibieni cu 4-1, în care colegul său, Dănălache, a stat cu spatele la penalty-ul din care ploieştenii au înscris golul 4 în semn de protest faţă de arbitraj.
„Momentul din meciul cu Petrolul nu a fost premeditat, a fost o reacţie de moment. Eu eram deja pe bancă şi am văzut bine tot ce s-a întâmplat, colegii mei nu au vrut să iasă de pe teren, doar au venit la margine pentru indicaţii. Gestul lui Dănălache a fost alegerea lui, dar e bine că l-a făcut, trebuia să luăm atitudine, nu putem lăsa lucrurile la voia întâmplării”, încheie Iulian Popa. sursa: prosport.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

    1. Da prietene dar nu iti amintesti cum s-au chinuit cu noi :rapid,otelul,steaua,pandurii,tg mures ….noi meritam sa castigam meciurile alea,dar trebuia sa se gasesaca unul ca tine care sa comenteze!