Ora de Sibiu
Știri in direct

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se vede în Japonia

113

Cel mai important festival de artele spectacolului din România va fi prezentat  de Televiziunea Națională din Japonia (NHK) în cadrul unui documentar despre orașul Sibiu ce va fi difuzat joi, 3 noiembrie, ora 21:00.

Documentarul despre orașul Sibiu face parte din seria „Sekai Fureai Machiaruki / Întâlnire cu lumea, la plimbare prin oraș“, un program ce își propune să reflecte viața din cele mai frumoase orașe ale lumii. Primul episod din această serie a fost difuzat pe data de 29 martie 2005, bucurându-se de o audiență importantă. Documentarele sunt prezentate săptămânal și au o durată de 45 de minute. Printre orașele prezentate în ultimele episoade ale seriei se numără Veneția (Italia), Paris (Franța), Praga (Cehia) și Shanghai (China).

Filmările de la Sibiu au avut loc la finalul lunii august și au fost realizate cu un steady – cam. Documentarul prezintă Sibiul din punctul de vedere al unui turist care se plimbă prin oraș și pune accent pe viața de zi cu zi a locuitorilor, precum și pe viața culturală locală. Dintre evenimentele culturale ale orașului a fost selectat Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, iar materialul include printre altele și un interviu cu Constantin Chiriac, directorul Festivalului.

 

Primește titlurile instant

loading...
Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...