Cererile pentru eliberarea adeverinţelor de venit se pot depune la toate primăriile din judeţul Sibiu

286

217Cererile de eliberare a adeverinţelor vor fi depuse la primăriile pe raza cărora îşi au domiciliul solicitanţii, urmând ca acestea să fie transmise administraţiilor finanţelor publice din judeţ, care vor elibera adeverinţele în ziua lucrătoare, imediat următoare transmiterii cererilor.

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, persoane fizice, care solicită eliberarea de adeverinţe privind veniturile realizate, necesare obţinerii diverselor forme de sprijin social, (ajutor de şomaj, subvenţie pentru încălzire, burse sociale, asigurări de sănătate etc.), Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu, în acest sens, doreşte o colaborare cu toate cele 64 de primării din judeţ.

Acest fapt reprezintă un real ajutor acordat cetăţenilor, care vor economisi timp şi vor fi scutiţi de cheltuielile de deplasare ce reprezintă un efort financiar însemnat în raport cu situaţia materială precară pe care o au cea mai mare parte a solicitanţilor de adeverinţe de venit pentru obţinerea diverselor forme de sprijin social.

Cererile de eliberare a adeverinţelor vor fi depuse la primăriile pe raza cărora îşi au domiciliul solicitanţii, urmând ca acestea să fie transmise administraţiilor finanţelor publice din judeţ, care vor elibera adeverinţele în ziua lucrătoare, imediat următoare transmiterii cererilor.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediile Administraţiilor Finanţelor Publice  – Activitatea de Trezorerie din municipiile Sibiu, Mediaş şi oraşele Agnita, Avrig şi Sălişte.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.