Seară de film la Centrul Cultural German din strada Mitropoliei

158

Bandits 2Centrul Cultural German Sibiu şi Academia Evanghelică Transilvania vă invită la o nouă seară de film în cadrul seriei de filme cu prelegeri Îngeri, hoinari şi femei fatale. În data de 28 octombrie 2011, la ora 18:00, la Centrul Cultural German Sibiu va fi prezentat filmul Bandits (1997).

O închisoare. Patru femei. Programul de reabilitare a deţinuţilor le oferă şansa să se cunoască şi astfel ia fiinţă o trupă de muzică rock. Balul organizat în cinstea membrilor poliţiei, la care formaţia îşi face debutul, devine în acelaşi timp şi o portiţă de scăpare. Drumul spre libertate şi atenţia pe care o primesc din partea presei le aduce faima mult visată.
Bandits este primul film german de gen roadmovie, a cărei regie aparţine unei femei, Katja von Garnier. Filmul s-a bucurat în anul 1998 de un mare succes în box-office, iar coloana sonoră a filmului a avut încasări aproape la fel de mari ca şi filmul însuşi.
Seria de filme iniţiată anul trecut continuă şi pe parcursul anului 2011. Prin intermediul unor filme de referinţă din domeniul filmului german prezentăm publicului figuri celebre ale marelui ecran din trecut şi de astăzi. De la Marlene Dietrich până la Fatih Akin, Îngeri, hoinari şi femei fatale ne însoţesc pe acest drum prin istoria cinematografiei germane.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.