Ora de Sibiu
Știri in direct

Seminarii pentru obţinerea fondurilor europene destinate afacerilor

107

Întreprinderile, IMM-urile, institutele naţionale de cercetare, universităţile și firmele care desfăşoară activităţi de cercetare-dezvoltare beneficiază de o nouă ofertă de sprijin gratuit pentru accesarea cu succes a fondurilor europene rămase disponibile din cadrul O.2.3.1 „Start-upuri şi spin-off-uri inovative”, O.2.3.3 „Promovarea inovării în cadrul întreprinderilor” şi O.2.1.1 „Proiecte de Cercetare – Dezvoltare în parteneriat între universităti, institute de cercetare şi întreprinderi”.

Sprijinul face parte din campania de instruire organizată de către Direcţia Generală Organism Intermediar pentru Cercetare din ANCS (Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică).

Seminarul organizat vineri la Sibiu, în Sala de Conferinţe a Hotelului Ibis, din Calea Dumbrăvii nr 2 -4, face parte din Campania de instruire care furnizează o serie de seminarii gratuite ce vor fi organizate în toate cele opt regiuni ale ţării.

Seminariile sunt concepute astfel încât participanții să poată obține toate răspunsurile şi clarificările necesare pentru accesarea cu succes a fondurilor europene, în cadrul unei agende aplicative ce include pe lângă prezentări, sesiuni de întrebări şi răspunsuri, şi lucru efectiv pe ideile de proiecte. Agenda seminarului poate fi vizualizată pe pagina de internet www.fonduristructurale.ancs.ro.

Având în vedere că tot mai multe programe de finanţare îşi epuizează alocările financiare pentru perioada 2007 – 2013, cei interesaţi pot evita aşteptarea noului ciclu de programare ce urmează a fi deschis abia în 2014 – 2020, apelând la sprijinul oferit de către echipa de consultanţi ANCS. În cadrul fiecărui seminar de formare dar şi prin asistenţă ulterioară, aceştia acordă îndrumare completă pentru fiecare aspect legat de eligibilitate, de documentaţia necesară finanţării, conceptul de proiect, sau privind erorile frecvente pe care le pot face aplicanții. Astfel, ideile de afaceri inovative care pun în practică rezultate ale cercetării pot beneficia de sprijin substanţial încă din anul 2012 pentru transformarea lor în afaceri de succes, prin intermediul fondurilor încă accesibile din cele trei operaţiuni ale Axei Prioritare 2 POS CCE.

 

Primește titlurile instant

Citește și
Loading...
1 Comentariu
  1. Alex Condrea spune

    In vederea gasirii unor solutii pentru imbunatatirea gradului de absortie al fondurilor europene, va invit sa accesati site-ul ANSA – Asociatia Nationala a Specialistilor in Achizitii- la adresa

    http://www.ansar.ro/forum/viewforum.php?f=2

    Impreuna putem conveni cele mai bune solutii de eficientizare a legislatiei incidente si cresterea gradului de transparenta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...