pelici1

Antrenorul principal al Voinței Sibiu a declarat joi că partida de sâmbătă de la ora 19.00 cu Ceahlăul va fi una extrem de dificilă. Bunea, Dâlbea, Popa și Matei lipsesc, dar revin Burlacu și Miron.

Alex Pelici a recunoscut că succesul cu 1-0 din fața Concordiei a destins atmosfera în sânul echipei sale. ”Victoria cu Chiajna a venit ca o gură de oxigen pentru noi. A adus mare bucurie la echipă, dar nu ne îmbătăm cu apă rece și nu facem nici nuntă după acest succes. Sper ca victoria asta să ne facă să marcăm și mai mult. Asta vreau. Să dăm goluri mai multe”, a declarat bănățeanul de pe banca Sibiului.

pelici1Pelici a dezvăluit și ce așteptări are de la partida de sâmbătă de sub Pietricica. ”Sper să ne întoarcem cu puncte de la Piatra Neamț. Nu știu dacă Ceahlăul e mai slabă sau mai bună decât Chiajna, dar știu sigur că își doresc și el mult victoria. Au echipă bună și joacă în viteză. Eu zic că ne așteaptă un meci dificil. Nu cred că vor fi probleme de arbitraj”, a mai spus acesta.

De la Voința sâmbătă lipsesc Bunea, Dâlbea și Popa, toți trei accidentați.

”Din păcate accidentat este și Matei, care va lipsi destul de mult timp. Sper să găsim variantele cele mai bune la acest meci. Revine Miron și asta mă bucură. Burlacu și-a revenit și el și este în lot” a mai explicat antrenorul Sibiului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns