meci

meciGălăţenii au marcat un gol la capătul unei faze în care fundaşii lui Cristi Pustai s-au întrecut în a nu respinge mingea din careul porţii apărată de Vâtcă. Gazul joacă etapa viitoare cu Vasluiul lui Hizo, pe teren propriu.

Vecine la mijlocul clasamentului şi calificate la braţ în sferturile Cupei, Oţelul şi Gaz Metan au început diferit jocul. Aşezataţi bine de matematicianul Pustai în teren, medieşenii s-au mulţumit să blocheze cu meticulozitate acţiunile de atac ale gazdelor şi au mizat pe viteza lui Bawab. În acest condiţii, Antal, Punosevac şi Viglianti au încercat să scuture poarta lui Vâtcă, dar până la pauză nu s-a produs nicio modificare pe tabela de marcaj.

Sîrghi, al doilea gol în şase zile!

După pauză, recuzatul Sîrghi a reamintit conducerii că încă n-a fost chemat la negocieri pentru a semnat un nou contract. După doar două minute de la reluarea meciului, fundaşul a aprins meciul printr-un gol înscris în urma unui carambol din care apărarea lui Pustai nu a înţeles nimic. Liniştit până la gol, numerosul public renaşte şi încinge atmosfera. Dorinel încă mai are în minte partida cu Asta (scor 1-1) de acum două săptămâni şi îşi împinge elevii spre poarta adversă pentru un noul gol. Reduta medieşenilor nu mai cedează, dar nici în atac Gazul nu a convins. Arbitrul fluieră finalul de meci, iar Dorinel se bucură precum un copil. Campioana şi-a regăsit atitudinea din sezonul trecut şi speră să dea lovitura marţi la Manchester. sursa: prosport

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns