basescu
basescu
Foto - Mediafax

Un bărbat care a asistat, sâmbătă, la ceremoniile de canonizare a Mitropolitului Andrei Şaguna, i-a strigat preşedintelui Traian Băsescu, în momentul în care acesta părăsea Catedrala Mitropolitană din Sibiu, „Opriţi corupţia din ţară!”, însă omul era departe de şeful statului, care nu a reacţionat.

Un bărbat care a asistat, sâmbătă, la ceremonia de canonizare a lui Andrei Şaguna, la Catedrala Mitropolitană din Sibiu, a încercat să se apropie de preşedintele Traian Băsescu în momentul în care acesta părăsea biserica.

Pentru că nu a putut trece de cordonul format din reprezentanţi ai forţelor de ordine, bărbatul a strigat: „Domnule preşedinte! Opriţi corupţia din ţară! Opriţi corupţia! Ne adresăm corupţilor în această ţară”.

blankBărbatul se afla însă departe de şeful statului, care nu a reacţionat în vreun fel, continuându-şi drumul către maşina cu care a plecat de la ceremonia canonizării.

La ceremoniile de sâmbătă, de canonizare a lui Andrei Şaguna, au asistat preşedintele Traian Băsescu, şeful statului sosind la catedrală însoţit de ministrul Economiei, Ion Ariton, liderul PSD, Victor Ponta, ministrul de Externe, Teodor Baconschi, Emil Hurezeanu, deputaţii PDL de Sibiu Raluca Turcan şi Cornel Ştirbeţ, deputatul PSD Sibiu Ioan Cindrea, liderul senatorilor PSD Ilie Sârbu, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, mai mulţi secretari de stat, diplomaţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene din Sibiu, precum şi ai bisericilor de mai multe confesiuni din România. sursa: Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns