Gala pentru Supervoluntari 2011 da drumul la inscrieri ! ! !

0 122

Anita Theil supervoluntarului anului 2010In Anul European al Voluntariatului, premiem voluntari, organizatii, proiecte si prieteni in cadrul unicului eveniment judetean de profil, Gala pentru Supervoluntari, editia a VI-a, organizat de Asociatia Colors si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu si finantat de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Ca si la editiile trecute Gala pentru Supervoluntari promoveaza voluntariatul comunitar si premiaza voluntarii, proiectele si sustinatorii acestora, care s-au implicat in comunitate, in judetul Sibiu, pe parcursul anului 2011. Organizatii neguvernamentale, institutii publice, institutii scolare, dar si grupuri informale si firme care au programe de voluntariat corporatist sunt asteptate sa aplice in cadrul competitiei, completand una sau mai multe din cele 13 categorii grupate in sectiunile voluntari, organizatii si proiecte, prieteni, pe site-ul supervoluntari.ro. Termenul limita pentru inscrieri este 8 noiembrie.

«  Noutatile acestui an sunt o categorie destinata voluntarilor cu idei, unde dorim sa premiem ideile inovatoare ale voluntarilor privind rezolvarea unor probleme din comunitate, precum si o categorie destinata programelor de voluntariat corporatist. » a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

Si in acest an organizatiile isi vor putea sustine voluntarii nominalizati pentru categoria cel mai simpatic voluntar, votandu-l online, pe pagina www.facebook.com/asociatiacolors, din 15 noiembrie. Evenimentul de premiere va avea loc in 3 decembrie, incepand cu ora 18, la Continental Forum.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...