Ajută-l şi tu pe Albert! Transgaz donează 15.000 de lei pentru un copil bolnav. Romgaz a oferit 5.000 de euro ca ajutor

0 158

albertConducerea Societăţii Naţionale de Transport Gaze Naturale Transgaz a decis să vină în sprijinul lui Albert. În acest sens, în conturile deschise pentru ajutorarea acestuia va intra în zilele următoare suma de 15.000 lei, anunţă Nova Tv. Albert are nevoie de o şansă la viaţă. Un băieţel în vârstă de doar două luni din comuna Aţel s-a născut fără esofag, iar în momentul de faţă este hrănit artificial.

Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz a donat suma de 5.000 Euro pentru Albert. Donaţia este cea mai consistentă de până acum.Astfel, până astăzi în jurul orei 14 în contul lui Albert s-au strâns 23.662 lei şi 6.065 de Euro, iar numărul celor care doresc să dea o mână de ajutor este în creştere.

Până la 1 noiembrie 2011, ora 14, în conturile destinate ajutorării lui Albert sunt următoarele sume: 55.598 lei şi 6.240 de Euro.

Albert are nevoie urgentă de o operaţie în Germania care costă însă 25.000, bani pe care părinţii nu îi au.

Pentru Albert fiecare zi care trece înseamnă o bătălie câştigată.

De când s-a născut în urmă cu mai bine de două luni, bebeluşul este hrănit doar artificial, deoarece îi lipseşte esofagul. Pentru a putea trăi Albert are nevoie urgentă de o operaţie care costă 25.000 Euro.

Cei care doresc să îi dea o şansă la viaţă lui Albert o pot face donând orice sumă în contul  RO52RNCB0231124421220001 deschis la B.C.R Mediaş, pe numele Marcu Albert Remus. sursa: Nova Tv Mediaş

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.