parmac

Cei 12 finalişti X Factor au strălucit la propriu sâmbătă seara, într-un spectacol de senzaţie: prima gală live X Factor. Voci extraordinare, coregrafii senzationale, un decor spectaculos, cea mai mare scenă de sticlă din România, artişti în devenire cu look de super star. Acestea au fost coorodnatele primei gale live X Factor difuzatã sâmbătă de Antena 1, galã care s-a impus primul loc în preferinţele telespectatorilor, cu un rating mediu de 7.1  procente si o cotă de piaţă de 19.5% în rândul targetului 15-54 urban.

 

Pentru prima dată la X Factor, telespectatorii au avut un cuvânt de spus. De sâmbătă seara până duminică la încheierea televotingului, telespectatorii şi-au putut vota favoriţii. Publicul a salvat 10 concurenti, însă ultimii doi care au  însumat cele mai puţine voturi au fost nevoiţi să intre in confruntare directa.  Fiecare a avut de interpretat un cântec de salvare, iar juriul a ales de această dată cine va fi cel care va merge mai departe, salvându-l. Numele celor salvaţi şi ale celor doi concurenţi pasibili de eliminare au fost anunţate  live, în cadrul X Factor Decizia.

Cristian Parmac şi Ovidiu Nae au fost cei care au trebuit să demonstreze încă o dată dacă merită sau nu să rămână în gale. Mentorul primului a fost Adrian Sînă, mentorul celui de-al doilea este, în continuare, Mihai Morar. Cristian Parmac este cel care a părăsit competiţia, însă a făcut-o cu fruntea sus, în apaluzele juraţilor, colegilor şi publicului. Decizia finală i-a aparţinut Paulei Seling şi, deşi prestaţia lui Cristian de aseară a fost foarte bună, Paula nu a fost convinsă că are şanse mai departe şi l-a salvat pe Ovidiu Nae.

Alegerea nu a fost deloc uşoară. Tensiunea a les cote maxime, Paula a anunţat decizia cu lacrimi în ochi, concurenţii au plâns în momentul despărţirii, Cristian a fost emoţionat şi trist că a trebuit să renunţe, cel puţin pentru moment, la visul lui. Cu toate acestea, declară fără urmă de îndoială ca X Factor a fost o experienţă extraordinară şi că, într-un fel, se aştepta la această decizie, conştient fiind că prestaţia lui din seara galei nu a fost cea mai bună.

Show-ul de aseară a fost urmărit în minutul de aur 22.08 de722.000 de români din mediul urban. Tot duminică seară, pe scena X Factor a  cântat Oceana.  Artista a interpretat melodia care a făcut-o cunoscută în întreaga lume, Cry, Cry, a salutat publicul român şi a glumit cu Răzvan şi Dani, prezentatorii show-ului.

În competiţie mai sunt acum 11 concurenţi. Tensiunea creşte pe măsură ce numărul lor devine tot mai mic. Cum vor evolua în continuare, telespectatorii vor putea vedea urmărind în fiecare sâmbătă de la 20.20 şi duminica, de la 21.45, galele X Factor live.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu