iohannis

iohannisPrimarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat joi că nu are „aşteptări neobişnuite” de la construcţia bugetului naţional pentru anul viitor, dar ar vrea ca „Guvernul să aloce suficienţi bani pentru domeniile de care răspunde”.

Klaus Iohannis a fost întrebat joi, într-o conferinţă de presă, dacă are aşteptări neobişnuite de la construcţia bugetului naţional pentru anul 2012 în ceea ce priveşte Sibiul şi a răspuns: „Nu am niciun fel de aşteptări neobişnuite”.

Întrebat care ar fi aşteptările obişnuite pe care le are de la viitorul buget, primarul Sibiului a afirmat că ar vrea ca „Guvernul să aloce suficienţi bani pentru domeniile de care răspunde”.

Acesta a afirmat că bugetul municipiului Sibiu va fi construit după execuţia bugetară a anului 2011, care a fost „bună”.

„La Sibiu nu vom construi un buget mai mare decât cel executat în anul în curs, metodă care a dat rezultate bune în anul 2011. Noi am construit bugetul pentru acest an similar cu bugetul executat în 2010 şi am reuşit să colectăm mai mulţi bani decât am prevăzut, fapt care ne-a pus în situaţia să executăm, de exemplu, mult mai multe lucrări de reparaţii străzi decât au fost prevăzute iniţial”, a susţinut Iohannis.

Potrivit acestuia, Primăria Sibiu a reuşit, în acest an, să finanţeze unele lucrări care nu au fost prevăzute iniţial în proiect, tot datorită unui mare grad de colectare a taxelor şi impozitelor. sursa Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns