Iohannis despre cei care şi-au făcut ilegal certificate de handicapaţi: „Să le fie ruşine!”

181

dosare handicapPrimarul Sibiului s-a arătat deranjat de faptul că mai mulţi sibieni şi-au făcut în mod fraudulos certificate de persoane cu handicap spunând că întotdeauna când apar scandaluri şi e menţionat şi Sibiul, imaginea instituţiei pe care o conduce are de suferit.

„Le spun simplu. SĂ LE FIE RUŞINE! De asemenea mă deranjează că persoane care nu au fost niciodată din cadrul Primăriei Sibiu sunt menţionate ca şi directori din instituţie” a spus Iohannis referindu-se la Tiberiu Ţânţ, fost director la Drumuri şi Prestări Construcţii, despre care a afirmat că nu a fost niciodată angajatul primărieişi că a lucrat într-o societate din subordinea Consiliului Local.

Iohannis vrea ca toate dosarele de handicap din judeţ să fie verificate la sânge şi cei care au încasat în mod necuvenit bani, să îi returneze.

„ Noi de ani de zile ne plângem de numărul cam mare de persoane cu certificat de handicap şi am încercat să avem discuţii, la nivel de judeţ, pentru a verifica dacă chiar aşa este. Am ajuns, la vremea respectivă, la concluzia că avem de-a face cu o comisie autocefală. Mi se pare un lucru bun că cineva din Minister s-a gândit să verifice. Dacă verificarea se duce până la bun sfârşit sau nu, vom vedea. Mă aştept să fie anulate câteva certificate şi să se termine. Ce mi-aş dori e altceva: să se facă o verificare la sânge până la ultimul, ceea ce nu cred că se va întâmpla. Nici nu cred că ministerul are resursele necesare pentru aşa ceva”

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.