Spitalul de Pediatrie va avea un compartiment de bacteriologie acreditat. Investiţia este de aproape 1 milion de lei

0 135

luther3Lucrările de mansardare a Spitalului de Pediatrie situat pe strada Pompeiu Onofreiu au început în urmă cu 10 zile. Mansardarea va fi executată pe corpul C al Spitalului şi parțial pe corpul D.

Scopul acestei extinderi a spațiului de care dispune unitatea aflată în administrarea municipalității este acela de a asigura fluxul corespunzător pentru probele de laborator care trec prin compartimentul bacteriologie. Astfel, Spitalul de Pediatrie va obține acreditarea RENAR și pentru acest compartiment. În prezent Spitalul de Pediatrie Sibiu are singurul laborator de stat pentru imunologie și biochimie acreditat RENAR din întreg județul Sibiu.

Contractul de execuție al lucrărilor a fost atribuit firmei SC ROMCAS SRL Sibiu în urma unei proceduri de achiziție, valoarea totală a lucrărilor fiind de 938.870 lei, fără TVA. Finanţarea acestor lucrări a fost asigurată de Primăria Sibiu, din bugetul local.

Constructorul lucrează în prezent la construcția acoperişului și estimează că întreaga lucrare va fi finalizată în cursul trimestrului II al anului 2012.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.