Târgul de produse tradiţionale în Piaţa Huet continuă și pe timpul iernii

157

Sibienii care trec prin Piaţa Huet în fiecare vineri pot să se delecteze cu deja bine cunoscutele produse tradiţionale comercializate direct de producătorii locali.

Unsprezece comercianţi de produse bio participă la acest târg cu brânzeturi, produse din carne, produse apicole sau de panificaţie din producţia proprie.

Târgul bio organizat de Biserica Evanghelică în colaborare cu SC Pieţe SA funcţionează din luna iunie şi va continua să funcţioneze pe toată perioada de iarnă. Astfel societatea municipalităţii va continua să pună la dispoziţia comercianţilor rulotele, vitrinele pentru expunerea produselor precum şi o persoană responsabilă pentru organizarea târgului.

„În cele cinci luni de când funcţionează acest târg sibienii s-au arătat încântaţi de această iniţiativă şi au apreciat produsele tradiţionale comercializate chiar în centrul oraşului. De aceea am hotărât să sprijinim în continuare producătorii tradiţionali şi să prelungim perioada de funcţionare a târgului şi pe perioada iernii” a declarat primarul Klaus Iohannis

Târgul va fi deschis în fiecare vineri, de la ora 9 şi până la ora 20.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.