VIP – Alexandru Papadopol a furat mireasa şi a jucat o horă în Piaţa Mare din Sibiu

0 310

fotoIoana Ginghina şi Alexandru Papadopol au fost invitaţi de onoare, la Sibiu, la nunta surorii Ioanei, Elena. Glumeţ şi pus pe şotii, actorul a furat mireasa şi a jucat o horă cu aceasta în Piaţa mare din Sibiu.

Mai emoţionată decât mireasa, Ioanarecunoaşte că nu şi-a mai putut reţine lacrimile: “Elena este ca şi copilul meu, pentru că î0ntre noi sunt 11 ani, deci am fost pentru ea un fel de sora/mamă. Am plâns ca la nunta mea. Alexandru s-a distrat uitandu-se la mine cum plâng din orice. A zis că nu m-a văzut asa niciodată”, marturiseşte Ioana. Si pentru Alexandru Papadopol, actorul din serialul “Pariu cu viaţa”, difuzat de Pro Tv, petrecerea a fost una reuşită pentru că a dansat cu fiica lui. “Ruxandra a fost parte integrantă a petrecerii, a ajutat la îmbrăcatul miresei, a ţinut lumânarea în biserică împreună cu o altă nepoţică. Seara am dansat împreuna, apoi alături de alţi copii a furat pantoful miresei”, povesteşte tăticul Alexandru.
De altfel, actorul a avut un rol principal în desfăşurarea întregii nunţi. ”Cu o gaşcă de fete am furat mireasa şi Alexandru a fost soferul nostru, dar cum nunţile la Sibiu se fac ziua, nu am ştiut unde să o ducem. Ne-am dus în Piaţa Mare şi pentru ca era cam frig ne-am încins la o horă cu muzica de la maşină. Frumos a fost că toată lumea care era în zonă a intrat în hora noastră, chiar şi turiştii străini care erau acolo. Deşi nu vroia să danseze în văzul lumii, Alexandru nu a avut încotro şi s-a prins în horă”, povesteşte Ioana. sursa: libertatea.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.