VIDEO Pelici shimbă echipa de bază cu Braşovul. Voinţa lasă pe bancă vinovaţii pentru înfrângerea de la Piatra Neamţ

132

Alex Pelici a confirmat că la meciul de sâmbătă de la ora 14.00 cu FC Braşov, de pe Municipal, va trimite în teren o echipă din care vor lipsi jucătorii ce au greşit decisiv în ultimele etape jucate de Voinţa. Coman şi Grigore lipsesc din lot, dar revin Cigan, Bunea şi Miron.

Răbdarea şi totodată îngăduinţa de care a dat dovadă Alex Pelici, pare să fi ajuns aproape de final, în privinţa „ignorării” greşelilor făcute de jucătorii pe care antrenorul sibian a mizat până acum în liga 1. Pelici se teme ca nu cumva venirea lui Şumudică pe banca echipei braşovene să fie una de bun augur pentru gruparea de sub Tâmpa. „Meciul cu Braşovul este extrem de dificil. Suntem două echipe în foame de puncte şi care ne batem pentru fiecare punct. Va fi cu atât mai mult mai greu, pentru că au schimbat antrenorul şi se ştie că orice schimbare de tehnician produce un şoc la echipă. De cele mai multe ori schimbările astea sunt înspre bine. Noi avem nevoie de victorie. Ar fi bine ca cei de la Braşov să nu ne ia în serios. Nu mă deranjează dacă aşa se va întâmpla.

Schimbă echipa

Alex Pelici nu s-a ferit să spună că va face modificări în primul 11. „Greşelile personale nu se pot antrena. Din lipsă de concentrare, maturitate şi chiar experienţă unii jucători greşesc şi asta s-a văzut la Piatra Neamţ, acolo unde greşelile au fost decisive. Vor fi schimbări în echipa de start faţă de meciul cu Ceahlăul. Din păcate ne lipsesc jucători accidentaţi, cum este cazul lui Coman şi suspendaţi, cum este cazul lui Grigore, care a luat al 4-lea galben” a mai spus acesta.

Lukanovic titular după jocul bun de la Piatra Neamţ

Pelici a mai mărturisit că nu poate să îşi explice ce s-a întâmplat în acele 15 minute în care Ceahlăul a marcat două goluri, în meciul pierdut cu 2-1 în etapa trecută, după ce Voinţa a avut 1-0 la pauză. „Am făcut greşeli asemănătoare cu cele de la Mediaş. Din păcate faptul că am înscris nu a putut aduce şi victoria. E frustrant când pierzi aşa puncte printre degete. Lukanovic a făcut un joc bun şi voi miza pe el şi cu Braşovul” declară Pelici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.