Lucrări în stadiu avansat în tot oraşul. Vezi ce zone din Sibiu trebuie ocolite de şoferi!

160

Lucrările la străzi au avansat într-un ritm bun. Dată fiind apropierea sezonului rece, primarul Klaus Iohannis a dispus constructorilor să accelereze ritmul lucrărilor.

Pe strada J. S. Bach DPC a finalizat lucrările la carosabil. În prezent trotuarele sunt la stadiu de beton şi urmează să fie asfaltate în această toamnă.

Pe Bulevardul Vasile Milea a fost realizată frezarea stratului asfaltic de uzură existent între străzile Oituz şi Luptei. Până în prezent a fost turnat stratul de asfalt de suprafaţă pe tronsonul Oituz – Nicolae Iorga iar pe parcursul zilelelor de joi şi vineri se va turna asfaltul între strada N. Iorga şi Luptei.

Pe strada Banatului lucrările la carosabil au fost finalizate zilele trecute când a fost turnat stratul de binder. În prezent se lucrează la trotuare şi iluminat public.

Pe strada Dimitrie Anghel reţeaua de apă a fost deja reabilitată, iar în prezent DPC lucrează la trotuare. Pe carosabil se aşterne stratul de piatră spartă. Săptămâna viitoare constructorul va începe turnarea straturilor rutiere.

În Cartierul Tineretului a fost asfaltată Aleea Picasso şi Aleea Monet şi urmează să se toarne binderul şi pe strada Roma.

În cazul celor şase pachete de străzi finanţate din împrumutul BERD, lucrările avansează într-un ritm satisfăcător. Străzile Smârdan şi Luarea Bastiliei au fost finalizate în totalitate în cursul lunii octombrie. Străzile Horia, Cloşca Saligny şi Sturza sunt finalizate. Pe strada Agricultorilor s-a aşternut piatra spartă şi urmează turnarea primelor straturi asfaltice. Pe strada Cimitirului reţelele sunt finalizate şi se lucrează la straturile rutiere. Pe străzile Gh. Doja şi Moreni carosabilul se pregăteşte pentru asfaltare. Pe strada Muncii se lucrează la reţeaua de canalizare, iar pe strada Anina se lucrează la conducta de apă. Pe strada Popovici Bănăţeanu se va începe săpătura generală. Pe strada Mozart au fost finalizate reţelele de utilităţi şi s-a turnat balastul. Pe strada Şt. O. Iosif se lucrează la reţele, iar pe strada Brazilor la canalizare.

La noul pod constructorul lucrează pe ambele maluri. Pe malul drept se toarnă placa de beton care face legătura între piciorul podului şi strada Râului. Pe malul stâng se lucrează încă la piciorul podul.

DPC lucrează la refaceri pe strada Ştefan cel Mare, Alexandru Ioan Cuza, Bungardului, Vasile Aaron, Calea Poplăcii, Islazului.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.