img 0039

img 0039Voința a dominat autoritar o partidă în care brașovenii nu au mai repetat evoluțiile bune din partidele cu Dinamo și CFR Cluj. Viveiros (autogol) și Popa au adus a treia victorie din liga 1 pentru echipa lui Pelici.

Întorși de la Piatra Neamț cu coada între picioare, sibienii lui Pelici au început mai bine partida cu Brașovul lui Șumudică. Pelici a mizat pe Popa și Lukanovic în atac  și l-a titularizat pe Nicola în poartă, iar schimbările s-au văzut.
”Popică” a hărțuit permanent pe cele două benzi apărarea Brașovului, ocaziile neîntârziind să apară la poarta lui Felgueiras, rând pe rând Lukanovic, Sergiu Bar și Tătar creând presiune la buturile stegarilor, în prima jumate a reprizei I.
Popa putea deschide scorul în minutul 26, dar Felguieras a închis bine poarta, parând in extremis șutul din 9 metri lateral dreapta. Dâlbea a făcut însă faza primului mitan, când a preluat frumos o minge la 35 de metri și a șutat fără preluare, dar Felgueiras a boxat greu în lateral.
De la vestiare tot sibienii au ieșit mai motivați. Golul a picat inevitabil în minutul 51, atunci când Viveriros a reluat în propria poartă o centrare a lui Beza, presat fiind de către Nicola.
Brașovul a avut prima ocazie la poarta lui Miron, abia în minutul 60, dar portarul sibienilor a respins în lateral șutul lui Di Stefano.
Golul a venit tot în poarta oaspeților, spre disperarea lui Șumudică. Pericolul numărul 1 pentru poarta Brașovului, Iulian Popa a reluat din cădere spre buturile lui Felgueiras și a marcat pentru 2-0, în minutul 73, cu toată opoziția portarului.
Brașoveni au reușit să marcheze până la urmă și ei prin Mutinho, dar nu au mai avut forța să înscrie și golul egalizator.
Voința depășește Brașovul în clasament în urma acestei victorii, iar de partea cealaltă pentru Șumudică se anunță vremuri grele pe banca echipei patronată de Nicolae.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Participă la discuție

1 Commentariu

Comentariu

  1. Felicitari echipei sibiene pentru rezultatul bun obtinut impotriva experimentatei echipe brasovene. Nicolae T