fbpx

VIDEO Tăbârcă fericit pentru victoria Voinţei cu 2-1 cu FC Braşov. Şumudică a criticat dur jucătorii străini din lotul echipei sale

1 135

Voinţa a învins meritat sâmbătă după amiază pe cei de la FC Braşov cu scorul de 2-1.Sibienii asu radiat de bucurie la finele meciului, iar de partea cealaltă braşovenii au fost criticaţi de propriul antrenor.

Marius Şumudică a debutat cu stângul pe banca lui FC Braşov, fiind învins cu 2-1 la Sibiu. Braşovenii au o serie de 6 meciuri fără victorie şi Marius Şumudică anunţă o iarnă grea pentru jucătorii săi. „A fost un joc de luptă, sibienii ne-au dominat la capitolul dorinţă de victorie, au câştigat pe merit. Au fost azi nişte greşeli impardonabile la formaţia mea, nu am văzut in viaţa mea aşa ceva. Sunt probleme mari de selecţie la Braşov, consider că străinii care au venit ar trebui să ridice nivelul echipei. Unii nu merită să joace la Braşov. Sincer vă spun, mai bine joc de acum cu nişte copii decât cu nişte străini care nu au nicio treabă cu fotbalul. Din iarnă va exista un aspirator, care se numeşte Şumudică şi va face curăţenie la această echipă. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte pentru a ne salva de la retorgradare, alt obiectiv nu avem”, a spus Şumudică.

Tăbârcă: „Este o victorie meritată pentru noi”

„Am făcut pasul în faţă ca să zic aşa. Am reuşit să legăm două victorii acasă şi acest lucru este foarte important pentru noi. Băieţii s-au autodepăşit. Victoria este meritată, mai ales că am dominat jocul. Pe final însă am tremurat pentru victorie”, a spus la final directorul tehnic, Sandu Tăbârcă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Dan scrie

    Trebuie sa-si intre Sumudica in treburi. Ati avut noroc 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.