Începe selecția pentru ediția de iarnă Art Boutique

1 111

artb04Art Boutique, cel mai longeviv târg de obiecte realizate manual din Sibiu,  se va desfașura în acest an în perioada 16 – 18 decembrie într-un spațiu deosebit din centrul istoric al orașului, Centrul Cultural Habitus (Piața Mică nr. 4).

Cei care doresc să-și etaleze creativitatea în cadrul celei de-a opta ediții a expoziției trebuie să-și prezinte portofoliul și să se înscrie la adresa office@artboutique.org până în data de 7 decembrie 2011.

Validarea înscrierii se va face doar în cazul în care lucrările se încadrează într-una din categoriile acceptate de către organizatori pentru această ediție: bijuterii, design vestimentar, accesorii, obiecte decorative și produse bio. Spațiul de expunere destinat fiecărui expozant va fi de doi metri pătrați iar numărul de locuri va fi limitat la 35. Pentru a beneficia de facilitățile puse la dispoziție pe parcursul celor trei zile, cei interesați vor trebui să achite o taxă de 200 de RON.

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.