lord of the dance la sibiu

lord of the dance la sibiuIrlandezii de la Lord Of The Dance ne viziteaza din nou, de data aceasta in cadrul unui turneu national. Spectacolul ajunge la Sibiu azi, de la ora 20.00, la Sala Sporturilor “Transilvania”.

Irlandezii de la „Michael Flatley’s Lord Of The Dance” vor dansa în premieră la Sibiu, pe 9 noiembrie, la Sala Transilvania. Spectacolul face parte din turneul din România, care a început pe 5 noiembrie la Bucureşti, trecând mai apoi prin Iaşi, Braşov, Sibiu şi se încheie pe 10 noiembrie în Târgu Mureş. Turneul este organizat de Project Events în colaborare cu European Event Services. De la premiera din 1996, Lord of the Dance a fost văzut de 60 milioane de spectatori din 60 de ţări şi detine recordul celor mai mari încasări din istoria divertismentului.

Daca esti fan „Michael Flatley’s Lord Of The Dance”, sau iti plac spectacolele unice si vrei sa traiesti emotii de neimaginat, grabeste-te, biletele se vand rapid! Biletele pentru reprezentatia din Sibiu se pot gasi la cele 2 Magazine Flanco din Carrefour – Soseaua Sibiului nr. 5, Diverta Dacia Traiana – Str Arhivelor, nr 1, Diverta Minerva – Str Nicolae Iorga, parter si Agentia Teatrala Radu Stanca. Acestea pot fi comandate si online, de pe BILETOO.ro, blt.ro, bilete.ro sau myticket.ro.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu