Lufthansa1

Lufthansa1Compania aeriană Lufthansa va introduce din vara anului viitor o nouă destinaţie în România, pe ruta Berlin-Bucureşti, şi va dubla frecvenţa curselor Sibiu-Munchen, la 14 zboruri pe săptămână.

Zborurile Bucureşti-Berlin vor fi operate de patru ori pe săptămână, din 3 iunie 2012, cu avioane Airbus 320 şi 319 nu mai vechi de doi ani.

Odată cu deschiderea noului aeroport din Berlin, vom avea curse spre Bucureşti şi astfel, alături de Germanwings (divizia low-cost a Lufthansa – n.r.), vom deveni singura companie care are zboruri directe pe această rută. Am ales Bucureştiul şi nu alt oraş din regiune pentru că vedem un potenţial mare pentru traficul dintre cele două oraşe„, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă, directorul general al Lufthansa pentru Europa Centrală şi de Est, Ofer Kisch.

Kisch a spus că Lufthansa şi Germanwings nu vor intra în competiţie pentru ruta Bucureşti-Berlin întrucât cursele celor două companii se vor completa, clienţii având posibilitatea ca pe acelaşi bilet un zbor să fie cumpărat la Lufthansa şi celălalt la compania low-cost.

Numărul pasagerilor transportaţi în România a crescut în primele nouă luni cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„În ceea ce priveşte numărul călătorilor, pe primele nouă luni am avut o creştere de 20% şi cred că ne va aduce la sfârşitul anului o cifră pe care nu am mai vazut-o în România de foarte mulţi ani”, a spus Kisch, fără să prezinte numărul de pasageri.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns