Veste proastă pentru Voința. Pedeapsa lui Chivulete redusă de la șase luni la ȘASE etape

160

“Centralul” bucureştean a atacat decizia Comisie Centrale a Arbitrilor de a-l suspendat pentru o jumătate de an din cauza prestaţiei pe care a avut-o la meciul Petrolul – Voinţa Sibiu 4-1, meci disputat în urmă cu 3 săptămîni.

CCA a judecat memoriul lui Andrei Chivulete şi a decis să-l suspende pentru 6 etape, încadrîndu-l la punctul de regulament care prevede că “arbitrii care compromit spectatorul sportiv prin prestaţia lor vor fi reţinuţi de la delegări între 4 şi 6 etape”. Suspendarea pe 6 luni fusese dictată iniţial pentru că Andrei Chivulete a fost încadrat la articolul de regulament care spune că “arbitrii care au un arbitraj necorespunzător şi care compromit total spectacolul sportiv sau care determină oprirea definitvă a jocului vor fi suspendaţi între 6 luni şi un an”.

Chivulete junior şi-a ispăşit pînă acum 3 etape de suspendare şi va fi “apt” să fie din nou delegat în ultima etapă a turului, programată pe 10-11 decembrie, conform gsp.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. me scrie

    scuze, arbitru nu antrenor.

  2. me scrie

    au asteptat putin sa se mai linisteasa apele, caci asa este in romania, iar apoi au intors-o ca la ploiesti. credeti ca leprele din comisii sunt mai buni ca rahatul asta de antrenor? toti sunt pe o mana. niste scursuri ordinare.

  3. Vointa Sibiu scrie

    Cum dracu????????? pai trebuia scos din fotbal!si astia ii mai si diminueaza suspendarea…….

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.