Veste proastă pentru Voința. Pedeapsa lui Chivulete redusă de la șase luni la ȘASE etape

„Centralul” bucureştean a atacat decizia Comisie Centrale a Arbitrilor de a-l suspendat pentru o jumătate de an din cauza prestaţiei pe care a avut-o la meciul Petrolul – Voinţa Sibiu 4-1, meci disputat în urmă cu 3 săptămîni.

CCA a judecat memoriul lui Andrei Chivulete şi a decis să-l suspende pentru 6 etape, încadrîndu-l la punctul de regulament care prevede că „arbitrii care compromit spectatorul sportiv prin prestaţia lor vor fi reţinuţi de la delegări între 4 şi 6 etape”. Suspendarea pe 6 luni fusese dictată iniţial pentru că Andrei Chivulete a fost încadrat la articolul de regulament care spune că „arbitrii care au un arbitraj necorespunzător şi care compromit total spectacolul sportiv sau care determină oprirea definitvă a jocului vor fi suspendaţi între 6 luni şi un an”.

Chivulete junior şi-a ispăşit pînă acum 3 etape de suspendare şi va fi „apt” să fie din nou delegat în ultima etapă a turului, programată pe 10-11 decembrie, conform gsp.ro

acumandreiarticolcu 3decisetapefiliga 1luniora de sibiupetrolulprinSibiuvointa sibiu
Comentarii (3)
Comentează
  • me

    scuze, arbitru nu antrenor.

  • me

    au asteptat putin sa se mai linisteasa apele, caci asa este in romania, iar apoi au intors-o ca la ploiesti. credeti ca leprele din comisii sunt mai buni ca rahatul asta de antrenor? toti sunt pe o mana. niste scursuri ordinare.

  • Vointa Sibiu

    Cum dracu????????? pai trebuia scos din fotbal!si astia ii mai si diminueaza suspendarea…….