Cercel a înregistrat pierderi de 7,9 milioane lei la Concefa în trimestrul trei

135

cercelFirma de construcţii Concefa Sibiu (COFI), controlată de omul de afaceri Horaţiu Cercel, a raportat în trimestrul trei o pierdere de 7,9 mil. lei (1,9 mil. euro), faţă de un câştig de 1,5 mil. lei (0,4 mil. euro) în intervalul similar din 2010. Afacerile au stagnat în perioada iulie – septembrie, la 24,2 mil. lei (5,7 mil. euro), anunță zf.ro.

Reprezentanţii companiei spun că pierderile au fost generate de costurile mai ridicate din proiectul Silver Mountain şi penalităţilor de întârziere la proiect.

„La toate acestea s-au mai adăugat şi volumul ridicat al cheltuielilor cu amortizarea, diferenţele de curs valutar, ritmul greoi al încasărilor dar mai ales influenţa mediul economic dificil. În acest context am continuat să ne concentrăm asupra măririi volumului de afaceri”, spun reprezentanţii Concefa.

După primele nouă luni constructorul din Sibiu a înregistrat o scădere de 12,2% a afacerilor, la 51,4 mil. lei (12,2 mil. euro), şi a trecut pe pierdere, cu 11,5 mil. lei (2,7 mil. euro). sursa: zf.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.