radar

radarDuminică dimineaţa, în decurs de doar 4 ore, pe DN 1, în zona localităţii Cristian, 5 conducători auto au rămas fără permis de conducere pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei legale.

În acest week-end poliţiştii rutieri sibieni din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene au acţionat pe timp de zi, cu aparatele radar din dotare, pe DN 1, Cristian-Sălişte, în vederea combaerii şi sancţionării excesului de viteză, principala cauză a accidentelor rutiere soldate cu victime, produse pe raza judeţului Sibiu. Astfel, au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regimului legal de viteză 133 conducători auto.

Duminică dimineaţa, într-un interval de 4 ore (0830-1230), în acelasi loc, pe DN 1 – Cristian, km. 318, zona cunoscută cu risc accidentogen, 5 conducători auto au fost filmaţi şi înregistraţi de aparatul radar cu o viteza mai mare cu 50 km/h faţă de limita legală, respectiv de 70 km/h.

– la ora 0829, un conducător auto aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în judeţul Alba, a fost filmat şi înregistrat de aparatul radar rulînd cu viteza de 124 km/h;

-la ora 0920, în acelasi loc, alte două autoturisme au fost filmate şi înregistrate de aparatul radar cu viteza de 130 km/h;

– în interval de 3 ore alte două autoturisme au fost filmate şi înregistrate de aparatul radar cu viteza peste limita legală, respectiv 121 şi 124 km/h, limita legală în zona fiind de 70 km/h.

Celor 5 conducatori auto le-au fost reţinute permisele de conducere în vederea suspendării pentru 90 zile, ca masură complementară sancţiunii contravenţionale aplicate.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns