Federația Română de Baschet anunță: ”Gaz Metan Medias pierde prin „neprezentare” jocul cu CSU Ploiesti”

0 170
medias1
Foto: Denisa Ciobancan

Federația Română de Baschet a anunțat oficial că Gaz Metan Mediaș pierde cu 0-20 partida disputată sâmbăta trecută cu Asesoft Ploiești. Medieșenii au folosit 5 jucători străini în același timp pe teren.

Urmare a situatiei create la jocul dintre Gaz Metan Medias si CSU Ploiesti, din data de 12.11.2011, contand pentru etapa a VIII-a a Campionatului National, Divizia A, masculin, Comisia Centrala de Competitii, Legitimari si Transferari, intrunita in data de 14.11.2011, a studiat si analizat inscrisul din foaia de arbitraj, raportul comisarului FRB si inregistrarea video si a constatat ca in primul sfert al jocului echipa Gaz Metan Medias a jucat timp de 11 secunde cu 5 (cinci) straini pe teren: Craig Moore (nr. 4), Deven Mitchell (nr. 5), Ivan Ivanovic (nr. 10), Jarrett Howell (nr. 12) si Scott Vandermeer (nr. 15), ultimul schimbandu-l pe jucatorul roman Ionut Dragusin (nr. 6).
”Comisia Centrala de Competitii, Legitimari si Transferari a constatat ca echipa Gaz Metan Medias a incalcat, astfel, regula prezentei obligatorii a unui jucator roman pe teren pe toata durata jocului, prevazuta in Regulamentul Specific, si a decis, in conformitate cu RSCN Divizia A, masculin, Capitolul 4 „Conditii de participare”, litera B „Jucatorii”, paragraful 5, „pierderea jocului de catre echipa Gaz Metan Medias prin neprezentare (scor 0-20), fara punct in clasament.
Tinand cont de aceasta decizie, statistica jocului dintre Gaz Metan Medias si CSU Ploiesti si greselile tehnice acordate in timpul respectivului joc se anuleaza.” se arată în comunicatul postat pe frbaschet.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.