Paula Seling aruncă în aer X Factor cu ținutele ei

1 200

tinuta paula seling x factor duminicaApariţiile Paulei Seling pe cea mai mare scenã de sticlã din România pot fi cu greu trecute cu vederea. Frumuseţea ei a stârnit deja valuri de admiraţie, iar stilistul sãu personal, Rãzvan Sanda pune în valoare cu mare mãiestrie calitãţile juratei  X Factor.
Cea de-a treia galã live X Factor o adus-o pe scenã pe jurata Paula Seling într-o ipostazã incendiarã. Paula a fãcut senzaţie, atât sâmbata, cat şi duminicã, pãşind pe scena megashow-ului X Factor în ţinute fabuloase.
„Pânã acum Paula a fost perceputã ca o persoanã romanticã şi sensibilã, şi într-adevãr este aşa, însã calitãţile fizice îi permit şi abordãri mai îndrãzneţe. Îi aleg tinutele astfel încât  sã  se potrivescã intru totul personalitãţii sale. Am incercat sã aduc în faţa fanilor ei şi în faţa fanilor X Factor faptul cã Paula poate fi absolut superbã şi atunci când poartã o rochie elegantã precum cea de sâmbãtã seara de la Marquesa, dar si atunci când poartã o ţinutã provocatoare, precum cea de duminicã de la Cinema by Zinas. Formatul show-ului ne dã posibilitatea sã exploatãm laturi mai puţin cunoscute ale personalitãţii ei.”, a declarat Rãzvan Sanda, stilistul personal al Paulei Seling.
Sâmbãtã, Paula a fost în ton cu tematica galei X Factor, muzica de fim, şi a arãtat mai ceva ca o vedetã de cinema într-o rochie din mãtase naturalã şi muslinã Marquesa şi accesorii Oxette. Duminicã, rochia Cinema by Zinas cun un superb corset argintiu, accesoriile Armani si Oxette au fãcut ca Paula sã aibã o aparitie demnã de invidiat.
Fiecare apariţie a juraţilor pe scena X Factor a fost de-a dreptul spectaculoasã, însã, Paula a atras cu siguranţã toate privirile.
Cu cei nouă concurenţi rămaşi în competiţie, telespectatorii se vor reîntâlni sâmbătă viitoare, de la 20.20, numai pe Antena 1. Tema galei din cea de-a patra săptămână de muzică live va fi dragostea, astfel că pe scena X Factor vor răsuna cele mai frumoase melodii de dragoste ale tuturor timpurilor. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, savându-i astfel de la duel şi, implict, de la eliminare. Duminica, de la 21.45 are loc Decizia, momentul în care un nou concurent părăseşte competiţia X Factor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. da scrie

    MI se rupe de cum se imbraca paula SeLINGE 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...