Premii importante pentru sibienii de la „Microbis”, în Buşteni

0 148

microbis1Compania de Dans Microbis din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu a participat în perioada 11-13 noiembrie 2011 la Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru „Seri în Lumea Thaliei“ organizat la Buşteni de Casa de Cultură a Studenţilor Ploieşti de unde s-a întors cu două onorabile premii: Premiul pentru cel mai bun  spectacol de teatru-dans şi Premiul pentru cea mai bună scenografie.

Premiile sunt cu atât mai importante cu cât competiţia a fost strânsă, la festival participând companii din şapte centre universitare, reunind 17 spectacole de gen.

Festivalul de Teatru s-a organizat pe două secţiuni teatru/dramă şi teatru-dans. Compania Microbis a intrat în concurs la secţiunea teatru-dans, cu spectacolul „Ultima îmbucătură din… dragoste” în regia şi coregrafia d-lui Hugo Wolff, unde s-a detaşat evident, juriul acordându-i trofeul şi diploma pentru cel mai bun spectacol. Scenografia simplă, dar foarte inspirată i-a adus coregrafului Hugo Wolff, cel care semnează şi scenografia spectacolului premiul pentru cea mai bună scenografie, devansând astfel atât spectacole din categoria teatru-dans cât şi pe cele de teatru clasic.

„Compania de Dans Microbis a dovedit încă o dată că dedicaţia, zecile de ore de repetiţii şi entuziasmul dau roade, iar rezulatele se văd în premii şi aprecierea specialiştilor din domeniu”, a declarat Liliana Popescu, director Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...