Sibiul este gazdă pentru seminarul „România – ţara tuturor posibilitatilor şi a egalităţii de sanse?”

0 129

hotel continentalFundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) si ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei (AMP) organizeaza seminarul cu tema „Romania – tara tuturor posibilitatilor si a egalitatii de sanse?”. Seminarul va avea loc joi, 17 noiembrie, la Sibiu, incepand cu ora 10.30, in incinta hotelului Continental Forum.

Evenimentul face parte din complexul proiect ALTFEM – o campanie pentru schimbarea imaginii femeii in societate, iar reprezentantii sectorului non-profit, autoritatile locale, mediul de afaceri si mass media din Sibiu, vor fi invitati sa trateze si sa cerceteze impreuna cu exponentii proiectului strategic, profilul socio-profesional al femeilor din regiune.

Dezbaterea se va face atat din perspectiva reprezentarii in mass media locala cu recomandarile de rigoare pentru comunicatorii publici si responsabilii de politici publice, cat si din perspectiva realitatilor si provocarilor sociale si economice.

Cofinantat prin Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial – Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, proiectul strategic are o durata de 24 de luni. Proiectul se inscrie în axa 6, “Promovarea incluziunii sociale”, avand ca domeniu major de interventie 6.3 “Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii”.

Proiectul ALTFEM isi propune imbunatatirea perceptiei asupra rolului profesional si social al femeii si cresterea gradului de constientizare a expertilor si operatorilor mass media, a partenerilor sociali, a organizatiilor societatii civile, a autoritatilor publice din domeniul muncii si audiovizualului si a femeilor, în general, asupra problematicii egalitatii de sanse pe piata muncii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.