Concert Trooper în Vintage Pub

0 129

trooperJoi, 24 noiembrie, în Vintage Pub, concertează una dintre trupele „mai noi” din rock-ul românesc. Cu 16 ani de activitate în spate, Trooper calcă pe urmele „granzilor” Iris sau Celelalte Cuvinte, promovând un rock curat, lipsit de inflexiuni comerciale.

Trupa a luat ființă în octombrie 1995. Numele a fost ales după albumul definitoriu al formației Iron Maiden, The Trooper. În anul 2001, Trooper câștigă locul I în topul revistei Heavy Metal Magazine la categoria Cea mai bună trupă tânără, după care începe să concerteze alături de nume din ce în ce mai mari. În 2003, Trooper cântă alături de Rotting Christ și Sepultura. Albumul Desant, conceput în 2005, este primul disc din România lansat integral pe internet. Urmează apoi concertul de deschidere pentru trupa WASP ca în 2007 să vină rândul unui concert susținut pe aceeași scenă cu Prodigy, Sepultura, The Cult sau Rasmus.

Unul dintre cele mai importante momente din istoria trupei are loc în anul 2008, când în 4 august Trooper concertează în deschiderea celor ce le-au fost inspirație de-a lungul timpului, Iron Maiden, în concertul de la București. Tot în anul 2008, trupa avea să câștige premiile de cea mai bună formație rock, cel mai bun album – pentru Rock`n`Roll Pozitiv – cea mai bună lansare și cel mai bun concert aniversar.

Concertul Trooper va avea loc în 24 noiembrie, de la ora 21, în Vintage Pub. Prețul unui bilet este 15 lei iar biletele pot fi procurate din Supporter Sports Pub & Grill sau în Vintage Pub.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.