CSU Sibiu învinge cu 79-74 pe CSȘ Giurgiu. Vezi înregistrarea partidei și declarațiile de final!

1 127

Sibiul a avut un meci extrem de dificil în fața celor din Giurgiu. Oaspeții au condus ostilitățile în teren mai bine de trei sferturi. CSU joacă sâmbătă acasă cu Craiova.

CSU Sibiu a avut parte de un meci mult mai dificil decât s-ar fi așteptat cei 500 de suporteri veniți miercuri seară la Sala Transilvania.

Sibiulul s-a impus greu, pe final de meci, echipa oaspete jucând excelent în prima parte a jocului restanță, Csu învingând până la urmă cu 79-74 (18-27; 19-18; 25-13; 17-16)

CSU Sibiu:

Riley 12, Austin 13, Popa 2, Crăciun 5, Wisseh 29, Nikita 18

CSȘ Giurgiu:

Nicolae 8, Stojakovic 16, Bivolaru 5, Vlaicu 21, Kraemer 8, Milovic 16

Dorde Jovicic: ”Am pierdut meciul pe final”

”A fost un meci greu cu o echipă a Sibiului foarte bună. Cred că am fost la 3-4 minute de victorie. Am pierdut multe mingi importante pe final de meci. Nu am reușit să marcăm așa cum trebuia pe final de meci și dacă nu marchezi nu ai cum să câștigi. Ne-am apărat bine, dar în atac nu am jucat la fel de bine. Avem ceva probleme, dar cred că suntem pe drumul bun”

Cătălin Vulc: ”Nu am fost conectați așa cum trebuie la acest meci”

”A fost o victorie muncită. Nu trebuie să ne așteptăm la victorii ușoare. Acestea vin dacă muncim, în apărare în special. Astăzi din păcate poate băieții nu au fost conectați așa cum trebuie la acest meci. Pentru noi nici un meci nu este ușor și s-a văzut că dacă nu suntem cu toți conctați la miza meciului, e greu să învingi. A lipsit și Kearse care acuză ceva dureri la un picior. E bine că am învins.

Pe termen lung ne va afecta faptul că avem o bancă de rezerve scurtă, dar știam că așa vom evolua și câțiva jucători o să joace 40 de minute tot timpul. Asta e situația și trebuie să ne descurcăm așa cum putem.

La pauză am avut niște discuții mai aprinse cu jucătorii și de aceea am revenit mai repede de la vestiar. Cred că ar trebui să fie o determinare mai mare în rândul echipei și jucătorii trebuie să se concentreze mai bine în anumite momente ale jocului. Wisseh a avut momente în care s-a retras la pas în apărare și i-am reproșat acest lucru. Noi suntem o echipă mai de viteză. În partea a II-a cred însă lucrurile s-au schimbat”.

 

SFERTUL 1

 

SFERTUL 2

 

SFERTUL 3

 

SFERTUL 4

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...