pelici1

Antrenorul sibienilor speră ca jucătorii Voinţei să nu facă greşeli cu Dinamo şi „câinii roşi” să fie mai puţini concentraţi la partida de sâmbătă. Voinţa nu poate miza pe Forika şi Tânc, dar are în probe doi mijlocaşi brazilieni.

Alex Pelici ştie că va avea parte de o partidă de foc în „Groapă”. „Va fi un meci dificil. Sper să scoatem mai mult decât am scos din partidele cu Oţelul, Rapid şi Vaslui. Atunci nu am scos niciun punct. Sper ca acum să fie altfel.Sper ca jucătorii ce intră pe teren să fie inspiraţi şi să îşi facă treaba aşa cum trebuie. Cu Dinamo nu avem voie să facem greşeli personale. Avem nevoie şi de un gram de şansă ca să scoatem un rezultat pozitiv. Nu ne este teamă de Dinamo. Este o bucurie să jucăm cu o echipă de top. De fapt acestea sunt meciurile pentru care merită să joci în liga 1. E visul oricărui jucător şi antrenor să joace cu echipele de top din România. Suntem încrezători în şansa noastră, după victoria cu Braşovul, victorie care ne-a ridicat moralul.

Sunt convins că Dinamo ne na lua în seamă. Dacă însă nu se va întâmpla acest lucru, atunci va fi mai bine pentru noi”, a spus acesta.

pelici1Miron: “Nu avem voie să facem greşeli cu Dinamo”

Portarul Bogdan Miron a mărturisit că el şi coechipierii săi sunt conştienţi de faptul că la această partidă nu au voie să facă greşeli.

“Nu cred că vreunul dintre noi intră cu gândul la bani pe teren, la Dinamo. După victoria cu Braşovul atmosfera este mult mai bună în vestiar. Ne ambiţionează să mergem să scoatem puncte din meciurile ce urmează. Nu ştiu dacă putem să surprindem pe Dinamo. Dacă nu greşim, atunci putem să sperăm la un rezultat bun. Trebuie să fim calmi pentru a realiza lucruri bune în acest meci”, spune Miron.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu