Aproape 1700 de sibieni au depus dosare pentru o locuinţă ANL

191

anl sibiu1Comisia pentru repartizarea locuinţelor ANL a început procedura de evaluare a dosarelor depuse la Primăria Municipiului Sibiu.

În urma depunerii de noi dosare şi reactualizarea dosarelor depuse din anul 2008 până în prezent, numărul total al dosarelor care vor fi evaluate în vederea repartizării unei locuinţe ANL este de 1.696.

Până la data de 15 noiembrie au putut fi depuse dosare care să conţină documente de o dată recentă (din octombrie 2011 începând). Cele depuse înainte de 1 octombrie 2011 vor fi cumulate ulterior de comisie într-unul singur.

Din totalul de 95 de unităţi locative, 10% sunt destinate persoanelor evacuate şi vor fi distribuite de Comisia Socială.

Repartiţia restului de 85 de locuinţe din blocul ANL situat pe strada Independenţei nr. 1A va fi decisă de comisia formată din cei nouă membri, comisie care va analiza şi va atribui un punctaj fiecărui dosar în parte. Vârsta de 35 de ani şi locul de muncă în municipiul Sibiu constituie două criterii obligatorii de îndeplinit de către fiecare solicitant în parte, celelalte criterii fiind necesare pentru departajarea dosarelor.

„Acţiunea de evaluare presupune introducerea datelor din dosare în grilele de criterii pentru a se determina punctajul obţinut de fiecare dosar. Fiind vorba de un volum mare de dosare, evaluarea se va întinde pe câteva luni” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Ultima repartiţie de locuinţe în municipiul Sibiu a avut loc în anul 2008 în cartierele Ştrand şi Tilişca când municipalitatea a repartizat 127 de locuinţe.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.